Μελισσοκομική επιχείρηση "Μακεδονικές Μέλισσες"

Η οικογενειακή μελισσοκομική μας επιχείρηση "Μακεδονικές Μέλισσες" ιδρύθηκε το 2008, εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στη μελισσοκομία. Ως επαγγελματίες μελισσοκόμοι στοχεύουμε στην ανάδειξη της εξαιρετικά πλούσιας χλωρίδας του ελληνικού τόπου μέσα από τα αρώματα των ποικιλιών του μελιού που παράγουμε.

Εξελισσόμενοι συνεχώς σε γνωσιακό υπόβαθρο και σε μηχανολογικό εξοπλισμό, ενεργούμε πάντα με γνώμονα το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας μελιού. Όλα τα προϊόντα μας ακολουθούν τις αρχές του HACCP και τους κανόνες του Προτύπου Συστήματος Διαχείρισης Τροφίμων EN ISO 22000:2018.

Η παραγωγή γίνεται με φυσικές μεθόδους, ασκούμε νομαδική μελισσοκομία - μεταφέρουμε τις μέλισσες μας σε επιλεγμένες βουνοκορφές σε όλη την Ελλάδα διανύοντας το ατελείωτο ταξίδι της επίτευξης των στόχων μας.

Σκοπός μας είναι η παραγωγή αμιγών ποικιλιών ελληνικού μελιού χτίζοντας μία σχέση εμπιστοσύνης με τους ανθρώπους που το γεύονται.

Μέσα σε κάθε βάζο μας περικλείονται αγωνίες, κόπωση, ξενύχτια αλλά και περισσή αγάπη, μεράκι και έμπνευση για δημιουργία!